Beköszöntő

Kedves Látogató

Köszönjük és örülünk, hogy felkereste honlapunkat, és reméljük, hogy adatbázisunk segítségével érdemi választ kap a nyomda- és csomagolóiparral kapcsolatos kérdéseire.

Igyekszünk olyan adatbázist működtetni – megújulásunk egyik fő szempontja is éppen ez volt –, amely egyrészt naprakész és átfogó, másrészt használata igen egyszerű.

Egy internetes adatbázis elsődleges feladata (szerintünk), hogy sallangmentesen – már-már puritán egyszerűséggel – célirányos és egzakt információkkal szolgáljon. Mivel túl vagyunk a négyszázezredik oldalletöltésen, merjük hinni, hogy filozófiánkat igazolta az idő. Továbbra is azt gondoljuk, hogy az internet sem a nyomtatott médiát, sem a közvetlen, személyes kapcsolatokat nem pótolja – merthogy nem is dolga –, hanem kiszélesíti az informális csatornák körét.

De mi sem vagyunk tévedhetetlenek és tökéletesek (bármennyire is törekszünk rá), így ha mégsem kapna választ az ágazattal kapcsolatos kérdésére, kérem, hívjon bennünket, a PRINTinfót a következô telefonszámon: +36 1 226-1944. Az emberi kontaktus, a kérdezés és visszakérdezés, a megbeszélés lehetôsége olykor pótolhatatlan – hál’ istennek…


Korsós Ilona